KUVAN KEVÄT / Exhibition Laboratory, Helsinki

11.10. – 8.11.2020 Exhibition Laboratory, Helsinki

Toukokuulta koronan takia peruutettu maisterinäyttely järjestetään tänä vuonna loka-marraskuussa. Näyttelyyn osallistuu 39 kuvataiteen maisterin tutkintoaan viimeistelevää taiteilijaa Kuvataideakatemian opetusalueilta: maalaus, kuvanveisto, taidegrafiikka ja tila-aikataiteet.

Näyttely on esillä kolmessa näyttelytilassa:
Exhibition Laboratory C, Merimiehenkatu 36, C-rappu
Exhibition Laboratory B, Merimiehenkatu 36, B-rappu
Project Room, Lönnrotinkatu 35

Avoinna ti–su 11–18. Vapaa pääsy.Muutokset mahdollisia!

Sampo AatosHenna Aho Inka Bell Heta Bilaletdin Anna Broms Laura Dahlberg Ida Sofia Fleming Venla Helenius Kaija Hinkula Tuomas Holst Verna Joki Maaria Jokimies Topi Juntunen Hanna Kanto Teresa Kari Reetta Koskinen Aura Kotkavirta Eva Lamppu Iisa Lepistö Aino Lintunen Emma Luukkala Maisa Majakka Sari Majander Inga Meldere Emma Nurminen Rosaliina Paavilainen Jaakko Pietiläinen Sampsa Pirtola Iiri Poteri Salome Rajanti Mia Saharla Sandra Schneider Val Smets Emilia Tanner Lauri Tiainen Toni Vallasjoki Timo Viialainen Sakari Vinko Risako Yamanoi

Opastetut kierrokset

Sunnuntai 25.10. klo 14: Taidekeräilijä, Kuvataideakatemian ystävät ry.:n puheenjohtaja Seppo Fränti. Rajoitettu osallistujamäärä, linkki ilmoittautumiseen tulossa.

Lauantai 31.10. klo 14: Anastasia Isakova ja Katariina Timonen ovat Amos Rexissä nähdyn Generation 2020 -näyttelyn kuraattoreita. He ovat opiskelleet Kuvataideakatemian Praxis-maisteriohjelmassa.

https://www.exhibitionlaboratory.fi/kuvan-kevat