TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS / KAAPELITEHDAS / VERKKOMYYNTI

13.-21.2.2021 / Kaapelitehdas
15.2.-30.4.2021 / Online

Teokset saatavilla 15.2. alkaen verkosta https://teosvalitys.painters.fi/taiteilija/kaija-hinkula/

700 taiteilijaa   1800 taideteosta   3000 m²

Maalaustaiteen vuosittainen suurtapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus saada kokonaiskuva Suomen nykymaalaustaiteesta ja nähdä millaisia tekijöitä taidekentällä nyt on. Teosvälitys on lukuisille kuvataiteilijoille keskeinen väylä tavoittaa katsojia ja ostajia taiteelleen, teoksia on sekä pitkän linjan ammattilaisilta että monilta nuorilta vasta uransa alkuvaiheessa olevilta taiteilijoilta.

Myynnissä on vuosittain noin 1700 taideteosta yli 600 Taidemaalariliittoon kuuluvalta taiteilijalta kautta Suomen. Valtavasta teosmäärästä löytävät varmasti omansa niin ensimmäisiä teoshankintojaan tekevät kuin kokeneet keräilijätkin. Teosvälityksessä ostetut teokset saa heti mukaan ja osto on mahdollista myös korottomalla osamaksulla.

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki

Seuraa tapahtumaa Facebookissa: Taidemaalariliiton Teosvälitys 2021
Seuraa tapahtumaa Instagramissa: Taidemaalariliiton Teosvälitys