TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS / verkkomyynti

18.2.–18.4.2022 teoksiani myytävänä verkkokaupan kautta  https://teosvalitys.painters.fi/taiteilija/kaija-hinkula/

Monsuun Painting, oil on board, 100x120cm, 2021

Maalaustaiteen myyntinäyttely Taidemaalariliiton Teosvälitys järjestetään jälleen verkossa ja Kaapelitehtaalla. Entistäkin kattavammassa valikoimassa on tarjolla 2600 teosta 700 taiteilijalta. Teoksista 1200 tulee esille maaliskuussa Kaapelitehtaalle ja 1400 on verkkomyynnissä.

Teosvälitys käynnistyy 18.2. verkossa osoitteessa teosvalitys.painters.fi. Verkossa voi kymmenen päivää kestävän ennakkomyynnin aikana tehdä teoksista varauksia ja teoksia voi myös ostaa kotiinkuljetuksella. Varatut teokset voi nähdä Kaapelitehtaalla ennen ostopäätöksen tekemistä. Verkkokaupassa sopivaa teosta etsivän apuna on lukuisia suodattimia. Teoksia voi selata mm. tyylin, tekniikan ja värin perusteella. Valtaosa teoksista on verkossa myynnissä 18.4. asti.

Maaliskuussa Teosvälityksen myyntinäyttely Kaapelitehtaalla täyttää yhdeksän päivän ajaksi Merikaapelihallin 3148 neliömetriä maalaustaiteella. Näyttely avaa ovensa yleisölle lauantaina 12.3., ja teoksiin voi tutustua ilman pääsymaksua sunnuntaihin 20.3 asti.

1970-luvulta lähtien vuosittain järjestetty Teosvälitys on saanut alkunsa Valtion taideteostoimikunnan ja muiden kokoelmien teoshankintatilaisuutena. Yksityisasiakkaita Teosvälitys on palvellut vuodesta 1987. Kaapelitehtaalla tilaisuus on järjestetty 90-luvun alusta lähtien.