K2 UNPLUGGED / K2 Taiteilijatalo, Oulu

21.-22.4.2018 / Group Exhibition »

Kevään suuri kuvataidekarnevaali K2 Taiteilijatalo klo 12:00-16:00, Kulttuurikasarmi, Hiukkavaara, Hiukanpiha 25, 90670 Oulu

Hiukkavaaran K2 Unplugged -näyttelytapahtuma muuttaa jo neljättä kertaa työhuoneet gallerioiksi huhtikuisen viikonlopun ajaksi. K2 taiteilijatalo on dynaaminen taiteidentalo, jonka tarjonta elää toimijoidensa mukana. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Näyttelyyn osallistuvien taiteilijoiden määrä on joka vuosi kasvanut. Tänä vuonna esillä on teoksia 32 eri taiteen alan tekijältä. Jokainen näyttelyyn osallistuva K2-talossa työskentelevä taiteilija rakentaa työhuoneeseensa omannäköisensä näyttelyn. Myös muissa kasarmirakennuksissa työskentelevät taiteilijat esittäytyvät K2 Talossa monimuotoisin näyttelyin. Näin muodostuu näyttelyiden ketju saman katon alle, kuin vilkas galleriakortteli kolmeen kerrokseen yhden rakennuksen suojiin.

K2 Unplugged -näyttelyn taiteilijat ovat:
Ahosola Hannu, Arola Lauri, Gregory Mary Jane, Harju Liisa, Heikkilä Kaisu, Heikkilä Mirja, Hinkula Kaija, Hirvonen Eija, Holopainen Hanna, Homanen Pekka, Häivälä Jaana, Jämsä Irma, Kangasmaa Minna, Kangasmaa Tuomo, Kemppainen Martta, Kesti Heidi, Kiiskinen Ulla, Kivijärvi Ilona, Koskela Aaro Veli, Kurikka Anja, Laiho Anssi, Mitiku Ulla, Määttä Sisko, Nagy Daniel, Niemitalo Jorma, Niemitalo Mervi, Pétursdòttir Johanna, Schroderus Hanna, Seppälä Tiina, Tervo Kirsi, Toivainen Heidi ja Torvinen Tanja.